WINTER BODY CARE


You know, that I love Biobaza cosmetics. I decided to wrote something about their pH Natural Sensitive. All winter I was looking for good body lotion or cream for my sensitive skin. My skin was irritated and dry. I try some pharmaceutical products but nothing really help me. So I decide to bought and try this product. After few days my skin become more moisturising, vital and hydrate.

Glede na to, da že veste, da obožujem naravno kozmetiko Biobaza, sem se odločila, da napišem nekaj o pH Nevtralni vlažilni kremici. V hladnem zimskem obdobju sem iskala dober losjon oziroma kremo, ki bi moji občutljiv koži odgovarjala, saj je bila zelo pordela in suha. Najprej sem se odločila, da poskusim z nekaterimi izdelki, ki se jih dobi v lekarnah, a mi žal niso pomagali. Zato sem se odločila, da poskusim še z nekaterimi kremicami in losjoni, ki jih lahko dobim v vseh drogerijah. Naletela sem na omenjeno kremico, katero je moja suha in občutljiva koža zelo dobro sprejela. Po nekaj tednih pa je koža postala bolj vitalna, nahranjena in navlažena.

Ime izdelka?
pH Nevtralna vlažilna krema.
What is it?
pH  Natural Sensitive

Kakšni koži je namenjen?
Idealna za občutljivo kožo otrok in odraslih.
Who is it for?
It is ideal for sensitive skin of children and adults.

Sestavine?
Izvleček smilja in nemške kamilice.
99% sestavin naravnega izvora.
Ingredients?
Immortelle and German chamomile extract.
Contains 99% ingredients of natural origin.
Opis izdelka?
Lahka zaščitna krema na osnovi smilja in nemške kamilice z 99 % sestavin naravnega izvora. koži zagotavlja naravno zaščito v vseh letnih časih. Je popolna izbira za nego občutljive kože otrok in odraslih. Naravna kombinacija nemške kamilice in smilja, ki aktivno pomirja razdraženo kožo in ji vrača naraven lesk, je tisto, kar suha in občutljiva koža najbolj potrebuje. S svojo vlažilno formulo kožo dolgotrajno vlaži, pripomore k njeni naravni odpornosti in jo varuje pred zunanjimi vplivi. Koža postane vitalna, gubice pa manj vidne. Kremo lahko uporabljate v vseh letnih časih, posebno v pogojih, ki so za kožo neprijetni (npr. veter, suh zrak, močno sonce, klimatizirani prostori ipd.).
Product description?
The natural combination of German chamomile and immortelle actively reduces irritation of sensitive skin and restores its natural shine - it is a real blessing to dry and sensitive skin. With moisturising formula, it hydrates the skin, supports its natural resistance and protects from external influences.
The skin becomes vital, and tiny wrinkles less visible. It can be used during all seasons, especially in unfavourable weather conditions for the skin: wind, dry air, exposure to strong sunlight, air-conditioned rooms, etc.

Uporaba?
Nanesete jo na čisto in suho kožo. Primerna je za nego kože obraza in telesa.
How do you use it?
Apply to clean and dry skin. Suitable for body care but you can also use for face.

Dobra stran izdelka?
Je popolna izbira za nego občutljive kože, pa še zelo lepo diši. Kremica  ne vsebuje parabenov, umetnih barvil ali dišav.
What’s good about it?
It is a real blessing to dry and sensitive and smell amazing and it’s colour, perfume and paraben free.

Slaba stran izdelka?
/
What’s not so good about it?
/

Testiranje?
Izdelek ni preizkušen na živalih.
Tested?
Product is not tested on animals.

Kje se izdelek lahko kupi?
V Sloveniji ga lahko kupite v  prodajalnah Müller in preko spleta. Za ostale države, pa vam prilagam link: http://www.biobaza.com/index.php/hr/gdje-kupiti
Where can you get it?
In Slovenia you can get the product in Müller and online.
For other countries, I attach a link http://www.biobaza.com/index.php/en/where-to-buy

Cena?
250 ml -> 5,26 eur ( super cena za kvaliteto in količino)
Price?
250 ml -> 5,26 eur ( good price for quality and quantity)




xoxo,
Mija

Follow my blog with Bloglovin

Comments

  1. Tudi jaz moram probat Biobazo, tale se odlicno bere.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni so njihovi izdelki res odlični (no, vsaj kar sem do sedaj sprobala :)) Ta kremca je res odlična, ampak je res bolj za zimsko razvajanje :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BALEA FACIAL CLEANSERS

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

SUNNY BRONZE SKIN