JUNE FAVOURITES


VITAMINE A+C+E

Vitaminčki  se nahajajo v temni steklenički s kapalko. Sama tekstura izdelka je bolj vodena in lepljiva, se pa kljub temu zelo hitro vpije v kožo. Pri prvem nanosu mi ravno lepljiva tekstura ni bila všeč, vendar je bila le ta zjutraj že pozabljena, saj je bil prvi rezultat izjemen. Moja koža obraza je  bila že po prvem nanosu  vidno bolj sijoča. Sedaj po dobrem mesecu redne uporabe, je moja koža bolj sveža, napeta, sijoča ter tudi ton kože se mi je izboljšal. Izdelek uporabljam samo zvečer. Poleg prijetnega vonja, mi je všeč tudi to, da se ga uporablja v majhnih količinah. Za celoten obraz in vrat zadostujeta že 1-2 kapljici.
Cena: 33 eur

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID SPF 50+

Trenutno uporabljam La Roche-Posay Anthelios XL Ultra-Light Fluid SPF 50+. Anthelios XL 50+ fluid ultra-light je zelo visoka zaščita obraza UVA za občutljivo kožo in kožo, ki je nagnjena k intoleranci na sonce. Fluid je bele barve in izjemno lahke teksture. Tekstura je nemastna in neopazna z nevidnim končnim slojem ter zelo vodoodporna. Poleg naštetega pa fluid deluje kot zelo dobra podlaga pred nanosom ličil.
Cena:16,97 eur

M-A-C STUDIO FACE AND BODY PUDER 

Rada bi poudarila, da je puder zelo tekoč in voden.  Je najbolj tekoč puder, kar sem jih do zdaj uporabljala (bolj tekoč kot Chanel Perfection Lumière Velvet Puder). Tako je tekoč, da ob nanosu na hrbtno stran dlani, se ob najmanjšem gibu razlije po celi roki.
Prekrivnost, ki jo puder nudi  je srednja. Je pa zanimivo, da dlje časa kot ga  vtirate, bolj gost postane in večjo prekrivnost ima. Jaz  puder nanašam s pomočjo čopiča, ker mi je tako svetovala MAC-ova artistka. Nekateri makeup artisti so mnenja, da je bolje, puder nanašat s prsti. Jaz sem probala oba načina in neke razlike nisem opazila. Je pa pomembno to, da podlago hitro in zelo dobro vtreš v kožo, ker sicer postane kar malo lepljiva.
Cena:30 eur

KIKO HEATWAVE LIP OIL

KIKO Hranilno olje za ustnice je nekaj norega. Poleg tega , da ustnice nahrani in navlaži, za seboj pušča še lep sijoč videz. Olje se nahaja v elegantni embalaži.Dobiš ga lahko v treh njami okusih (kokos, vanilja in grenivka). Jaz ga imam z okusom kokosa in moram priznat, da božansko diši. Uporabljam ga samostojno, včasih pa ga nanesem tudi čez šminko. Formula je obogatena z jojobinim oljem, karitejevim maslom, divjim mangovim maslom in vitaminom E.
Cena:11,90 eur

S.O.S. JOGURT ZA TELO PO SONČENJU

No, pa imam še en Biobazin izdelek, ki me je totalno navdušil. Čeprav je izdelek namenjen za po sončenju, ga jaz uporabljam, kar namesto kreme za telo po tuširanju, ker sta vonj in formula izdelka fenomenalna.  Izdelek vsebuje izvleček zelenega čaja, olje avokada, sok aloje vere in tudi jogurtove beljakovine (same super sestavine), pa še po nanosu te prijetno hladi.
Cena:5,49 eur


  
VITAMINE A+C+E

The content of product is located in a dark bottle with a dropper. The texture of the product is more watery and sticky, but it is nevertheless very quickly absorbed into the skin. At the beginning I did not like this sticky texture, but it was soon forgotten, because the first results were amazing. My skin on the face was already visibly more radiant, after first use. Now, after a month of regular use, my skin is fresher, compact and radiant. I use this Vitamins "bomb"  only in the evening. Besides pleasant fragrance, I like the fact that product can be used in small quantities. For the entire face and neck is enough 1-2 drops.
Price:33 eur


LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS XL ULTRA-LIGHT FLUID SPF 50+

This season I use La Roche-Posay Anthelios XL Ultra-Light Fluid SPF 50+. Anthelios XL Ultra-Light Fluid SPF 50+ is very high face sun protection UVA. The fluid is white and blends in really quickly leaving a super light-weight finish on the skin and work great as a primer if you are wearing makeup. It doesn’t feel sticky and actually makes the skin really smooth.
Price:16,97 eur
  
M-A-C STUDIO FACE AND BODY FOUNDATION

This stuff is probably the runniest foundation you will have ever used, it’s like water.  But as soon as you start working it into the skin, the strangest thing starts to happen. The more friction or movement F&B gets, the thicker it gets, so the more you blend it in, the more coverage it has.
For applying I use a brush  but you can also use your fingertips. I tried both ways and I do not notice any difference.
Price:30 eur

KIKO HEATWAVE LIP OIL

KIKO Oil Nourishing Lip is amazing.  Oil nourishes and moisturizes lips and leaves a glossy finish. You can get  oil in three yummy flavors (coconut, vanilla and grapefruit). I have it a coconut flavored and I must admit that smells heavenly. Oil I use it alone, but sometimes I also applied over lipstick. The formula is enriched with jojoba oil, shea butter, wild mango butter and vitamin E.
Price:11,90 eur

AFTER- SUN BODY YOGHURT


Well, I have another Biobaza product, which totally impressed me. The product is intended for after-sun, but I use it instead of body cream after shower, because the smell and the formula of the product are phenomenal. This product contains green tea extract, avocado oil, aloe vera juice and yogurt proteins. After application cream gently cool the skin, providing a long lasting sense of pleasure
Price:5,49 eur






xoxo,
Mija 


Follow my blog with Bloglovin

Comments

  1. Colistarjevi vitaminčki Vem kak so ti super, meni je tudi tisti serum špica od collistarja, ko sva se pogovarjali neki postov nižje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi je pa Biobaza res super, vedno,ko pritebikj preberem me pol zamika in tale jogurt SOS je res zanimiv:) Super favoriti.

      Delete
    2. Vitaminčke sem mogla še enkrat omenit, ker so res super ( bi jih kar v vseh favoritih imela :D). Je pa na mojem seznamu želja tudi ta serum, ki si ga pohvalila in me prepričala, da ga sprobam, pa še tista maskara od Pupe Vamp, ki me je totalno kupila, ko sem videla tvojo slikico :)

      Biobaza pa je res enkratna, zaenkrat vse kar sem njihovega sprobala, me ni nič razočaralo. Tale jogurt je super, pa serum in olje za obraz sta tudi odlična, pa črno milo za britje, ki je odlično, čeprav je namenjeno moškim,itd. :). Ogromno je še njihovih izdelkov, ki si jih želim sprobat :)

      Delete
    3. Joj si videla Pupo, joj meni res naredi take trepalnice, sploh mi ni treba it 2x v embalažo po vsebino:). Moj serum od Collistarja, je sicer drgače misšljen kot tvoj in ga je treba kar neki časa uporabljat, samo meni je ful všeč njegov efekt. Sicer ni kot serum, da je dovolj samostojno, zj na jesen spet naredim eno kuro, ker je fajn imet pavzo vmes:). Biobaza pa je na samem vrhu želja, samo do Mullerja morem pridet:)

      Delete
    4. Vem ja, da je malo drugačen, ampak če praviš, da je končni rezultat super, potem je treba to stvarco sporbat ;) Če bi lahko, bi kar celotno to Collistarjevo linijo sporbala :D

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BALEA FACIAL CLEANSERS

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

SUNNY BRONZE SKIN