JULY FAVORITES







Biobaza losjon za naravni ten kože / Biobaza self-bronzing lotion

No, pa imam na seznamu še en Biobazin izdelek, ki me je pozitivno presenetil in postal moj "must have" tega poletja. Gre za  samoporjavitveni popolnoma naraven losjon, ki je  namenjen predvsem svetli koži, kar pa je še najbolj pomembno, je to, da po njem ne postaneš flekast, pa še zelo lepo diši.

Losijon se hitro vpije v kožo, tako da ni potrebno ne vem koliko časa čakat, da se oblečeš, po nanosu prijetno dišiš, pa še kožo nahrani. Za seboj ne pušča tiste umetne rumene barve, ampak da koži nežen bronast odtenek. Če pa želiš, da si malo bolj rjava, postopek ponavljaš do željene nianse. 
Cena: 9,33 eur
Now,I have another Biobaza product wich positively surprised me and became my "must have" for this summer. I like that the lotion leaves a bronz color and not the yellow one and also doesn't leave a dark spots.
Price: 9, 33 eur

Celotno objavo si lahko prebereš TUKAJ / Entire post is available HERE


Balea olje za odstranjevanje ličil / Balea cleansing oil- Makeup remover

Baleino olje za odstranjevanj ličil se je izkazal kot super odstranjevalec, ki popolnoma odstrani vso nečistočo in  ličila  iz obraza, tudi vodoodporna,  pri tem pa še neguje kožo. Ne vsebuje nobenih dišav, ki bi kožo lahko iritirala, pri tem pa ohranja naravno ravnovesje kože. Olje je namenjeno predvsem suhi koži. Olje nanesem na suho kožo tudi po očeh in ga  v krožnih gibih  vtiram v kožo ( tako da izgledam kot ena panda :D) , nato pa ga s pomočjo krpice ali pa konjac gobice odstranim z obraza. Po uporabi je koža vidno bolj čista in mehka.
Cena: 2,45 eur
Balea cleansing oil has proved to be a super remover, which completely removes all impurities and makeup from the face, also waterproof. Does not contain any fragrances and also maintains skin's natural balance. The oil is intended primarily for dry skin. I apply oil on  dry skin and even on the eyes. In the circular movements rub into the skin (so as to look like a panda: D), and then by using cloths or  konjac sponges  remove from the face. After use, the skin is visibly clean and soft.
Price: 2,45 eur

Celotno objavo si lahko prebereš TUKAJ / Entire post is available HERE


Kahne Stabilni vitamin C / Kahne Stable vitamin C

Ker sem Collistarjevo vitaminsko bombico v celoti  porabila, sem se odločila, da preizkusim nekaj novega. Izbrala sem nekaj slovenskega in sicer Stabilni vitamin C iz kozmetične hiše Kahne. Priznati moram, da sem kar malo pozabila na njihove izdelke. 

Vitamin C je eden glavnih vitaminov za našo kožo ne glede na tip in starost. V stabilizirani obliki pa deluje kot antioksidant, lovilec prostih radikalov. Zmanjša opaznost razširjenih kapilar in s tem rdečico. Nevtralizira UV-žarke in svetli pigmentne pege, tudi na rokah. Spodbuja tvorbo kolagenskih vlaken in zavira staranje kože. Primeren tudi za mlajše, kot tudi za tiste z mastno kožo, ker pomaga pri odpravi mozoljev.

Stabilni vitamin C uporabljam zvečer skupaj z nočno nego. Omenit pa moram, da so se mi na obrazu pojavile pigmentne pege, ki pa jih ta vitaminček uspešno zmanjšuje ( niso izginile, so se pa zmanjšale). Ker je moja koža obraza suha porazdelim vsebino treh pritiskov na dozirko. V kolikor imaš mastno kožo ali pigmentacija, doziranje lahko  podvojiš. Nanaša se pa  na očiščeno kožo obraza pred kremo. Za svetlenje pigmentacije pa se lahko tudi večkrat dnevno škropiš po rokah. Izdelek ne vsebuje barvil, dišav in konzervansov.
Cena: 12 eur
Because I completely expended my  Collistar vitamin bomb, I decided to try something new. I chose Stable vitamin C from Slovenian cosmetic house Kahne.

Vitamin C is one of the main vitamins for our skin regardless of the type and age. The stabilized form works as an anti-oxidant, a scavenger of free radicals. Reduces the visibility of dilated capillariesand thus the redness. It neutralizes UV rays and bright pigment spots, also on the hands. It stimulates the production of collagen fibers and prevents aging of the skin. Suitable for younger as well as for those with oily skin because it helps eliminate pimples.

I use Stable vitamin C in the evening when I'm doing my night skin care routine. I have to mention that I get some pigment spots on my face,  which this Vitamn C successful reduce (not disappear, but reduce). Product (spray) is suitable for dry as well as for oily skin. Product does not contain dyes, fragrances and preservatives.
Price: 12 eur

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles
Po mojem mnenju je to najboljši in najbolj obstojen korektor, kar sem jih kdaj koli probala. Nahaja se v plastični steklenički, nanašaš pa ga s pomočjo gobice preko katere korektor doziraš. Sama nimam problemov z podočnjaki, zato ne vem kako dobro prekriva temne podočnjake. Jaz ga nanesem na področje okoli oči, pa tudi na ostale nepravilnosti na obrazu, ki mi jih lepo prekrije. Sama tekstura ni pregosta in niti pretekoča, zato tudi po mojem mnenju ne zleze v gube. Če pa se že  kdaj zgodi, da mi zleze v gubice, ga samo nežno potapkam in to je to.

Ima pa izdelek eno pomanjkljivost, in sicer to, da se ga ne da dobit v Sloveniji. Jaz sem svojega kupila v eni od drogerij v Trstu. Na spletni strani Maybelline sem videla, da se korektor prodaja v 6 odtenkih. V Trstu so imeli samo dva, in sicer Light 120 ( katerega sem jaz vzele) ter Neutralizer 150 (primeren za tiste z temni podočnjaki).
Cena: okoli 9 eur
In my opinion this is the best and most lasting concealer I've ever tried. I have no problems with dark circles, so I don't know how well it covers them. I use it for the eye area and for other imperfection on my face. Texture is too thick and not too liquide. 

Unfortunately, you can not buy the product in Slovenia. I bought it  in one of the drugstores in Trieste. On the Maybelline website I saw that the concealer is sold in 6 shades. In Trieste they had only two shades, Light 120 (which I took) and Neutralizer 150 (suitable for those with dark circles).
Price: approx. 9 eur

KIKO Power Pro Nail Lacquer

Kiko laki so mi zelo všeč, predvsem zaradi širokega nabora barv, njihove obstojnosti in cene. Njihova nova kolekcija KIKO Power Pro Nail Lacquer, poleg zelo lepih barv visokega sijaja, nudi tudi izjemno obstojnost do 7 dni (po moji preizkušnji- 5 dni definitivno). Na voljo je 58 različnih odtenkov v elegantnih stekleničkah. 
Jaz sem izbrala barvo 35 Teal Green, ki je primerna za prav vse letne časa :)
Cena: 4,90 eur
I like Kiko lacquers because of their shades, quality and price. New collection KIKO Power Pro Nail Lacquer is salon-quality nail polish with shiny colour for up to seven days. It is available 58 different shades in modern bottles.
I chose the color  35 Teal Green, which is suitable for any time of year :)
Price: 4,90 eur
xoxo,
Mija 
Follow my blog with Bloglovin

Comments

Popular posts from this blog

BALEA FACIAL CLEANSERS

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

SUNNY BRONZE SKIN