SUNNY BRONZE SKIN



To poletje sem se odločila, da po dolgem času spet sprobam kakšno samoporjavitveno kremo. K temu je botrovalo predvsem to, da sem res "bela kot jogurt". Ampak, ker imam s samoporjavitvenimi kremami slabe izkušnje, sem potrebovala kar nekaj časa, da sem našla tisto pravo zame. Po vsem prebranem na spletu, sem se odločila, da preizkusim Biobazin samoporjavitveni losijon.

Gre za  samoporjavitveni popolnoma naraven losjon, ki je  namenjen predvsem svetli koži, kar pa je še najbolj pomembno, je to, da po njem ne postaneš flekast, pa še zelo lepo diši. Za tako nerodo kot sem jaz, je to idealen izdelek.

Losijon se hitro vpije v kožo, tako da ni potrebno ne vem koliko časa čakat, da se oblečeš. Po nanosu je koža  prijetno odišavljena in nahranjena. Losijon za seboj ne pušča tiste umetne rumene barve, ampak da koži nežen bronast odtenek. Če pa želiš, da si malo bolj rjava, postopek ponavljaš do željene nianse.

Jaz losijon uporabljam vsak drugi/tretji dan, pred tem pa si obvezno naredim piling (uporabim, kar moj" home made" piling, in sicer sladkor+ olivno olje). Piling je priporočljiv predvsem zaradi obstojnosti same barve.

No, pa imam na seznam še en Biobazin izdelek, ki me je pozitivno presenetil in postal moj "must have" tega poletja.


This summer I decided, after a long time to try some self-tanning lotion. Because I have some bad experience with these creams, I spent some time picked out and looking for the right one. I decided to try Biobaza Self-bronzing  lotion which is  completely natural  with amazing smell. I like that the lotion leaves a bronze colour and not the yellow one and also doesn't leave the dark spots.
  
I use lotion every second / third day, before that I  exfoliate my skin (I use "home made" scrub -> sugar + olive oil). 

Now,I have another Biobaza product wich positively surprised me and became my "must have" for this summer.





Ime izdelka?
Losjon za naravni ten kože
What is it?
Self-bronzing lotion
   
Opis izdelka?
Popolnoma naraven losjon z inovativnim kompleksom: izvlečkom črnega korenja, hranljivih olj, kakavovim maslom in vitaminom E, ki pomaga pri temnenju kože brez sončenja, vas bo navdušil s svojim esotičnim vonjem in hitro-vpijajočo, nemastno teksturo. Hitro viden razultat je lepa, bakrena koža, kot bi se sončili na plaž
Product description?
You will be delighted with a completely natural lotion with innovative complex of black carrot extract, nourishing oils, cocoa butter and vitamin E, which promote skin tanning without exposure to the sun, as well as with its exotic fragrance and fast absorbing, non-greasy texture. A quickly visible result is a beautiful, sunny bronze skin, just like the one you get on your favorite beach.

Sestavine?
Izvleček črnega korenja mandljevo olje, kakavovo maslo, olivno olje.
Ingredients?
Black carrot extract, almond oil, cocoa butter, olive oil.

Uporaba?
Losjon enakomerno nanesite na čisto kožo. Počakajte, da se vpije v kožo, nato se lahko oblečete. Po nanosu si dobro operite roke. Postopek ponovite do željene nianse tena kože.
How do you use it?
Apply evenly on the clean skin. Wait until the lotion absorbs into the skin and then put your clothes on. After use, wash your hands thoroughly. Repeat the process until you reach the desired skin tone.
  
Kje se izdelek lahko kupi?
Muller, DM
Where can you get it?
In Slovenia you can get it in Muller and DM
      
Cena?
150-> 9,33 eur
Price?
150-> 9,33 eur




xoxo,

Mija 
Follow my blog with Bloglovin

Comments

  1. Meni je super sploh ker je naraven in še deluje. Prvič sem sicer priznam, bila malo površna, ker sem tako na hitro se namazala, sem malo izgubila občutek kako že tole gre, ampak ni bilo hudega:), sem pa dobila lepo barvo čez noč. Ga bom pa sedaj raje kar v kombinaciji z losionom probala. Meni je super.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je super... tako kot si napisalam naraven pa še deluje :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. nisi edina, ki je bela kot jogurt :D hh. Sama sem pred kratkim preizkusila podobnega in sem na koncu morala dva tedna biti v dolgih hlačah :D sem bolj tiste sorte, ki bi rada vse čim prej in tukaj se je to izkazala kot zelo slaba poteza :D hh. Bom pa nedvomno tega preizkusila, ker si me popolnoma prepričala :D #paleforlife

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je super ker je naraven in za sabo res pušča tako lepo barvo, ki ne deluje umetna, pa še hitro se vpije. Ti pa priporočam, da komolce, kolena in gležnje najprej namažeš z losijonom, nato pa uporabiš ta sprej, da ne bodo temnejši kot ostali del telesa. Ker meni se je to prvič zgodilo :D

      Delete
  4. Evo, od njih pa nisem še nič preizkusila, mogoče me zaradi puste embalaže ne zamika in vonjev... sem slišala da niso najboljši :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Embalaže so res malo bolj puste in te glih ne vlečejo k nakupu :D ampak, jaz sem zaenkrat z njihovimi izdelki zelo zadovoljna, moja koža jih super prenaša in tudi rezultati so :) sej veš, sto ljudi, sto čudi ;)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BALEA FACIAL CLEANSERS

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION