GARNIER SKIN CLEANSING TWO-PHASE MICELLAR WATER




O Garnier dvofazni micelarni vodi za čiščenje obraza sem prebrala, kar nekaj ocen blogerk. Ocene so bile različne nekatere so bile nad njo popolnoma navdušene, nekatere pa ravno nasprotna, saj naj bi jim ta po uporabi povzročila veliko mozoljčkov. Zato sem kar nekaj časa odlašala s tem  ali jo naj preizkusim ali ne, saj imam zelo občitljivo kožo in sem se bala posledic.

No, tukaj pa je sedaj še moja ocena…

Formula obogatena z micelarnimi delci in oljem odstrani vse vrste ličil tudi vodoodporna. Po čiščenju je koža čista, mehka in pomirjena,  kar pa je zame najbolj pomembno, ne pušča mastnih sledi. Jo je pa potrebno pred uporabo obvezno pretresti. Prmerna je za vse tipe kože tudi za najbolj občutljivo.

Meni je super, priznati moram da sem bila na začetku malo skeptična, ravna zaradi olja. Predvsem sem se bala, da se mi bodo po nanosu, tako kot nekaterim puncam pojavili mazoljčki, ampak se to ni zgodilo :). Voda se nahaja v 400 ml embalaži in zadostuje za 200 nanosov.

Definitivo je to moja druga najljubša micelarna voda. Prvo pa še vedno trdno zaseda Biodermina Sensibio H2O micelarna vodica.

Cena: okoli 6 eur; DM, Muller, Drogerije Tuš


About Garnier skin cleansing two-phase micellar water for cleaning the face I read quite a few reviews from bloggers. Reviews have been different, some were completely enthusiastic over it, and some just the opposite, because to them  the application caused a lot of pimples. Because I have very sensitive skin, I spent some time thinking about whether should I try it or not.

Well, here it is now my review …

The formula is enriched with micellar particles and oil, removes all types of makeup including waterproof. After cleaning the skin is clean, soft and calm, with no greasy traces. Before use it is necessary to be shaken. Suitable for all skin types even for the most sensitive.

For me is great, I must admit that I was at the beginning a little bit skeptical, because of oil acts. I was afraid that I would get pimples after use, but it did not happen :). Micellar water is in 400 ml containers and is sufficient for 200 applications.

Definitely this is my the second favorite micellar water. The first one  is still  Bioderma Sensibio H2O micellar water.

Price: approx. 6 eur; DM, Muller, Drugstores TUŠ


Kaj pa ti, si jo že preizkusila?
What about you, did you already tried it?


xoxo,
Mija 
Follow my blog with Bloglovin

Comments

  1. Super objava! Tudi jaz sem bila na začetku istega mnenja, ker se mi vedno po oljnatih izdelkih pojavijo mozoljčki in se jih ne rešim. Vseeno pa mi je po nanosu občutek na koži preveč oljnat, zato jo uporabljam res samo za odstranjevanje vodoodpornih izdelkov. xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Allie. Mene ta oljnat občutek na koži ne moti preveč :)
      Je pa res, da po nanosu si obraz takoj sperem z vodo in potem uporabim še kakšno mleko ali peno, ker samo tako imam občutek, da je moja koža res čista :)

      Delete
  2. Na polovici porabljene vsebine, pa se še kar ne morem odločit ali mi je všeč ali mi ni.Nekako me prevečmuči tisti oljnat občutek, ki ostane, čeprav, ko se v celoti vpije pa je res taka gladka koža. Mene še ni čisto prepričala, čeprav makeup dobro odstrani. Nekako mi je Biodermina H20 micelna še vedno ljubša.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biodermina Sensibio H2O micelarna je tudi pri meni še vedno na samem vrhu :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BALEA FACIAL CLEANSERS

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

SUNNY BRONZE SKIN