DECEMBER FAVOURITES









CICAPLAST  LEVERS s termalno vodo LRP- Balzam za obnovo zaščitnega sloja kože ustnic / La Roche-Posay CICAPLAST Barrier Repairing Lip Balm

Najboljši izdelek, kar sem jih kdaj koli probala za razdražene, dehidrirane in suhe ustnice. Več si lahko prebereš TUKAJ.
Cena: 5,30 eur
The best product I have ever tried for irritated, dehydrated and dry lips. More about this product you can read in one of  my previous post HERE.
Price: 5,30 eur

FLOW kosmetiikka piling himalajske soli vanilija - pomaranča / Vanilla & Orange Himalayan Salt Scrub - FLOW kosmetiikka

Naravni piling za telo je goste oblike, ki pa se z drgnjenjem po koži lepo razmaže. Kožo čisti in razstruplaj hkrati pa jo tudi nahrani, saj je kar precej hidratanten, tako, da po uporabi sploh ne potrebuješ še kakšnega losijona ali mleka za telo :). Po uporabi je koža mehka, gladka in dišeča.
Piling je odišavljen z vanilijevim izvlečkom in eteričnim oljem pomaranče, kar pomaga pri odpravljanju zastajanja vode. Vonj je zelo osvežujoč in sproščujoč. Edina stvar, katero moraš paziti je ta, da voda ne pride v posodico, saj se potem zaradi naravnih sestavin skrajša rok uporabe.
Več o izdelku si lahko prebereš na spletni strani trgovine kozmetix.si
Cena: 22,90 eur
The mineral rich Himalayan salt cleanses and helps to remove toxins from the body. The therapeutic essential oils nurture the body as well as the mind. Rinse after use (don't use soap) and pat dry with a towel. Leaves skin feeling smooth, soft and fragrant, so that after use you do not need any lotion for the body :)  Scented with sensual vanilla extract and fresh essential oil of orange, which helps with fluid retention. The refreshing yet relaxing orange stimulates spiritual and mental well-being.
Product is made up of natural ingredients, and therefore you have to take care that there is no water in the container.
More info you can find on the website of the on-line store kozmetix.si
Price: 22,90 eur

Rimmel ScandalEyes maskara za volumen / Rimmel Volumeflash ScandelEyes Mascara

Maskara vsebuje posebno formulo, ki naredi trepalnice nenormalno dolge, polne volumna in brez grudic. Poleg tega pa je še zelo obstojna in z lahkoto se odstrani.
Cena: okoli 7 eur
Mascara contains a special formula, which makes lashes abnormally long and full of volume. In addition, it is very durable and easy to remove.
Price: approx. 7 eur

KIKO Smart Colour Eyeshadow

Senčke so izredno pigmentirane in obstojne. Tekstura pa je svilnata na otip, gladka in enostavna za senčenje. Barve so izredno čiste in enakomerno se nanšajo. 
Na voljo je 32 odtenkov, jaz sem izbrala odtenek 02 Pearly Champagne in odtenek 12 Metallic Rosy Sand.
Cena: 2,50 eur
Eyeshadows are highly pigmented and lasting.Its particularly smooth and uniform consistency ensures high blendability. The eyeshadow is silky to the touch. Its pure colour is revealed instantly and glides on evenly.
Choose from 32 amazing colours, I chose a shade 02 Pearly Champagne and Metallic shade 12 Rosy Sand.
Price: 2,50 eur

O.W.N. Candels

V to svečko in v ta vonj vanilije sem se totalno zaljubila. Svečka je izdelana iz 100% rastlinskega voska in je brez ftalatov in parabenov, pa še stenj je brez svinca in cinka. Dišava Spiced Vanilla je kremasta, sladka in srednje močna. Vse svečke so ročno izdelane v O.W.N. Candles, Slovenija.
Jaz sem svojo kupila v trgovini  Babushka, cena: 6,90 eur. Lahko pa jih naročiš tudi preko O.W.N. Candels, Slovenija spletne trgovine TUKAJ.

I completely fell in love with this candel. The candle is made of 100% of vegetable wax and is free of phthalates and parabens, and even wick is free of lead and zinc. Spiced Vanilla fragrance is creamy, sweet and medium powerful. All candles are handmade in O.W.N. Candles, Slovenia. I bought it in the Babushka store, price: 6,90 EUR. But you can also order via O.W.N. Candels, Slovenia online store HERE.

xoxo,
Mija
Follow my blog with Bloglovin

Comments

  1. Piling je moj srček v letu 2016:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Res je super ☺️ Odlicno opravi svoje poslanstvo ☺️💛

      Delete
  2. Dražite me s temi Flow izdelki, bo treba kaj sprobati :)

    Vsekakor se strinjam z opisom OWN svečke :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

BALEA FACIAL CLEANSERS

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

SUNNY BRONZE SKIN